Σαρακατσανης

Το νεανικό φεστιβάλ που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Χώρα, οι AbOvo, το περίφημο Bob Theatre ολοκληρώθηκε μετά από 9 συναρπαστικές μέρες, την Κυριακή 10 Μαίου.

Ανανεωμένο, πλουσιότερο και καλύτερα οργανωμένο φέτος, με διάρκεια εννέα ημερών και έχοντας φιλοξενήσει 17 νεανικά σχήματα και νέους δημιουργούς, προκάλεσε έντονη αίσθηση μετατρέποντας όλους τους χώρους του θεάτρου σε αρένες δράσης των νεώτερων εκπροσώπων του θεατρικού γίγνεσθαι στη χώρα μας.

Ευρηματικές ιδέες, άφθονο χιούμορ, κέφι και προβληματισμός, πρωτότυπες παραστάσεις αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, μουσικά συγκροτήματα και εντυπωσιακές περφόρμανς, προσέλκυσαν πλήθη νεαρόκοσμου, ενθουσιάζοντας το κοινό και δημιουργώντας νέους πυρήνες προβληματισμού, συζήτησης, σχολιασμών.

Bob theatreΤο «Επί Σκηνής» σας προσφέρει μια γεύση από Bob Theatre...

...με παρουσίαση όλων των παραστάσεων και συνεντεύξεις μερικών από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς δημιουργούς που συμμετείχαν και σας προσκαλεί να εκφράσετε τις δικές σας γνώμες για τις παραστάσεις, τους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς, τα έργα, τις δράσεις, τις περφόρμανς, τα συγκροτήματα αλλά και την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία εξελίχτηκε και φέτος το φεστιβάλ.